The Bike pack-killarnas bästa cykelrundor Dennis Klaar och Johan Alfredsson bildar The BIke Pack. Nu är de även ambassadörer på Cyclists best, där de tipsar om sina bästa cykelrundor.
Runda på Öland Femmilsrundan som de kallar "Tour du Sud Öland" är en av rundorna som The Bike Pack tipsar om på Cyclists best.
Artikel

The Bikepack delar med sig av sina bästa cykelrundor

2021-03-19

Dennis Klaar och Johan Alfredsson från The Bikepack älskar att se och cykla på nya platser. Nu får de chansen att dela med sig av sina drömrundor på Cyclists best.
    – Det finns inget bättre än en bra cykeltur, säger de till Cykla.se.

Ingen som träffar killarna bakom The Bikepack kan ta miste på deras glädje till cykeln. Det är också något som de brinner för att dela med sig av – inte minst på det välbesökta Instagram-kontot med samma namn.
    Framöver kommer de också att bidra med sina bästa cykelrundor på Vätternrundans nya sajt Cyclists best.
    – Det är ett klockrent initiativ som ligger helt i linje med vår mission – att sprida glädje till cykling och ”lura” ut fler på vägarna, säger Dennis.
    – Det finns inget bättre än en bra cykeltur och här kan vi dela våra, samtidigt som vi får inspiration av andra. Det älskar vi, fortsätter Johan.

Vad är det bästa med att utforska nya rundor?
– Att känna nytt grus eller asfalt under hjulen är alltid speciellt. Det är alltid kul att se nya vägar, platser, landskap och natur. Går det dessutom att smita in på ett bra fikaställe på vägen är vi sålda.

Tipsar om varierande rundor

Redan nu finns två av The Bikepacks bästa rundor på Cyclists best. En på Öland och så klart favoriten Vätternrundan 315 km. Vilka som kommer framöver återstår att se. Något som de kan avslöja är i alla fall att det blir varierande cykling.
    – Det blir långt och kort, brant och flackt, snabbt och ”the scenic route”. Går det att cykla, då är vi där. Vi gillar äventyr och hoppas kunna dela lite roliga äventyrsleder i sommar. Men framför allt ser vi fram emot att hitta massa andra nya rutter på sajten som vi kan testa framöver.

Vilka är era favoritrundor?
– De långa och snabba. Det ska snurra i huvudet när man kommer hem, säger Dennis.
    Johan Alfredsson håller med – till viss del:
    – De ganska långa och ganska snabba. Det lär snurra i huvudet när jag kommer hem ändå.
    – Nä, skämt åsido. De roligaste rundorna är tillsammans med härliga människor, gärna ackompanjerat av hav, kor och glassbutiker.

Text: Pierre Henriksson
Foto: The Bikepack