Blogg

Packar inför Vloggarhelg!

Hej hopp hallå!

Just nu är jag i färd med att packa inför vår lilla Vloggarhelg. Vi har lyckats hitta en helg då samtliga av Vätternrundans fyra vloggare (Madde, John, Nellie och jag) var lediga och kunde träffas. Vätternrundan har hjälp oss med ett härligt schema: MTB-cykling på fredagen (mestadels för Johns skull), coaching av Vättern-coachen Roger Sjöberg på lördagen (teori+cykling) och sedan ett härligt pass med MAIF Cykel på söndagen (då vi även firar cykelns dag!). Vi ska bo på Medevi brunn, något jag ser fram mot väldigt mycket. Verkar vara ett riktigt mysigt ställe:)

Nu är det bara att hoppas att allting är med – och att väderleksrapporten håller i sig!

Trevlig helg hörrni!
Tobbe

 

Träningsvardag

Tjena! Tobias Lindgren var namnet. Bor i Uppsala där jag arbetar på universitetet som lärare på juristprogrammet. Gillar utmaningar i "lagom nivå", vilket ofta innebär "genomförande"-nivå. Cyklade min första Vätternrunda 2016 som ett led i min klassiker och fick genom uppladdningen och träningen inför loppet på riktigt upp ögonen för cykling. Är också ett fan av löpning - vilket jag aldrig trodde jag skulle höra mig själv säga.

På den här bloggen skriver jag mestadels om träning i allmänhet och cykling i synnerhet. Ibland leker jag snille och sitter och spekulerar om något i största allmänhet.

Kul att ni tittade förbi:)