Blogg

I have a dream…….

Hej!

Isabella Almeteg heter jag 42 år.Gift med Dennis. 3 barn. Vi bor i Kopparberg.
Mina intressen är: Styrketräning, mitt egna företag, resor, vänner och personlig utveckling.
Min vision:  Att utvecklas till en bättre människa
Mina värdeord: Mod, Energi, Frihet och Glädje.

Jag tänker dela med mig av min resa och mitt syfte till denna blogg, nu kör vi!!

 Jag fick mitt Bröstcancer besked i december 2017.

I två timmar satt jag i ett kalt, blekt, tråkigt behandlingsrum på USÖ tillsammans med överläkaren från Kirurgiska. Jag hade fått beskedet och min behandlingsplan var redan klar och fanns i pärmen jag höll i.  De skulle  avlägsna cancern så fort som möjligt, ta bort knölen och det som hade spridit sig till lymfkörtlarna i armhålan. De konstiga var att jag kände mig fullt frisk (förutom den synliga knölen) och när beskedet kom som en blixt från ovan så var det inte rätt tidpunkt att bli ”sjuk” nu!  Hur gör jag nu?  Överläkaren tyckte att jag hanterade detta besked väldigt lugnt, nästan för lugnt och det gjorde jag trots att jag var i chock. Men jag bestämde mig där och då för att spela spelet med öppna kort, inte ha några hemligheter framför allt för mina barns skull, en liten påminnelse från min barndomstid dök upp…..

Det är inte bara jag som drabbas utan hela min familj!!

Bellas RESA  börjar här!

Fortsättning följer….

#Bellas RESA

Isabella Almeteg befinner sig mitt i livet, 42 år, bor i Kopparberg tillsammans med Dennis och deras 3 barn. När man minst anar så händer DET som får en att stanna upp och börja inse att det är dags att ge sig in i krig och inte ge upp!!!

Bellas RESA börjar i december 2017, då jag får mitt Bröstcancer besked och opereras 13/12. Från operationen till 18 veckors cytostatika behandling som avslutas strålning i minst 5 veckor så kommer iden med att sätta ett mål( förutom att besegra Bröstcancern).

"Jag ska den 9 juni cykla Tjejvättern och samla in pengar till Cancerfonden!"

Följ med mig på min RESA i vardagen och fram till mitt mål!

Kram Bella.