Blogg

Proffs för en stund …

Då är vi hemma igen efter en veckas träningsläger på Mallorca. Ni har säkert redan hängt med på Vätternrundans Instagramkonto och läst om det på de andra Ambassadörernas bloggar så med risk för att det blir tjatigt och upprepande kommer här ytterligare inlägg, bilder och lite film-klipp från lägret.

2017-04-16-23-52-13    2017-04-08-17-19-05    2017-04-13-13-23-59

Jag fick dessutom ett kort snack med Michael Stevenson som var ledare i den grupp jag var med i under lägret. Michael är en erfaren och meriterad lansvägscyklist och han tror att mina Vättern-race senare i sommar kommer att gå bra även om vi inte tränade en enda meter MTB. Kul att höra!

micke-2      2017-04-13-13-23-48   micke

Veckan var ortoligt bra. Kanonbra väder. Varmt men inte för varmt och inte mycket vind att snacka om. Fantastiska cykelrundor och utmanande backar som man annars bara ser på TV. Trevliga cykelkompisar och maten serverad både morgon och kväll på ett fräscht och bra hotell.

Tänk att man fick en stunds känsla för proffslivet. Cykla, äta, sova, cykla, äta, sova …. En del mil blev det och på dom 8 dagarna skrapade jag ihop 74 mil. Hur nöjd som helst med det och tänkte innan att man kanske skulle få ihop en sådär 60 mil.

Tänk att man fick en stunds känsla för proffslivet …

2017-04-19-15-34-16    2017-04-13-13-14-11  2017-04-10-17-49-37

Kan bara säga största möjliga TACK till Vätternrundan som gjorde det möjligt för mig att få vara med och TACK till den ö-kände Roger Sjöberg som håller i trådarna och organiserar lägret år efter år. Fortsätt gärna med det Roger.

MTB-lägret i Omberg .. körs nu kommande helg och jag hoppas att ni alla som ska dit får bra väder och givande träning. Jag hade för egen del behövt MTB-träning men åker med familjen till Sälen och åker skidor istället. Det får bli nya tag med MTB-träning efter helgen …

Keep in touch 🙂


Partners som bidrar med information, produkter och annan hjälp till Vätternrundans ambassadörer är Aktivitus, Bianchi, Craft, Crescent, Enervit, Peppster, Shimano, Stadium, Thule och Oakley.

Den rutinerade nybörjaren

//AMBASSADÖR MTB-VÄTTERN 2017// Motivationsspridaren som med skräckblandad förtjusning tar sig an sin fjärde Vätternrundan och dessutom sin första MTB-Vättern någonsin! Rutinerad på vägen och nybörjare i skogen. Bor med yngsta dottern och frun Tina i Västerås och arbetar till vardags på ett forskningsbaserat läkemedelsföretag. När jag inte umgås med familjen, sitter i bastun eller tvättar bilen ägnar jag mig gladeligen åt motion på ett eller annat sätt – gärna skidor, löpning eller innebandy. Under min ambassadörstid kommer ni få följa med mig på en både fängslande och inspirerande resa fram till min första start i MTB-Vättern.