Blogg

Glenn är ”vän av asfalt”…

Vad säger Glenn Magnusson om MTB-cykling? Glenn är ju tidigare proffscyklist och landslagsledare inom landsvägscykel. Därför är han – som han själv uttrycker det – ”vän av asfalt”. Klicka in på filmklippet och kolla in vad Glenn säger om min ”gajst, inställning och vilja”.

Du har sådan gajst, inställning och vilja så det kommer att gå galant för dig …

Glenn har dessutom sin egen blogg här på cykla.se. Klicka in till den om du inte redan har gjort det. Om det är någon som har koll på vad som händer i cykelsverige så är det Glenn. Han har ännu inte cyklat någon Vätternrunda men det börjar närma sig tycker jag mig höra .. eller vad säger ni? 🙂

glenn-3        jag-o-glenn-farg

Vätternrundans nya cykelkläder-kollektion.. presenterades nyligen och jag hade förmånen att få vara med och visa upp den på Stadium när de körde sin inspirationsaktivitet ”Getinspired” som jag skerv kort om i mitt förra inlägg. Jag var där tillsammans med Ulrika som är marknadsansvarig på Vätternrundan och vi pratade med Stadiumkunder till höger och vänster om Vätternrundans alla olika arrangemang. Kul att få vara ute och inspirera om cykling!

2017-04-01-10-46-48-hdr      2017-04-01-15-29-44      2017-04-01-12-59-13

Mallorca kommer närmare.. och nu är det bara dagar kvar innan vi är där på plats och trampar. Det ska verkligen bli härligt att få glida omking i sommarvärmen och att få känna på den kuperade terrängen.. Packningen är väl så där halvklar. Riktigt klar blir jag aldrig. Kommer alltid på småsaker lite då och då. Nåja, huvudsaken att det viktigaste är med – cykel, skor, hjälm, cykelkläder och en bra rump-salva. Som ni ser i klippet så kommer jag dit med välrakade ben som kommer att vara väl insmorda i solskyddskräm. Jo – just det .. Du håller väl koll på – och följer – Vätternrundans Instagram-konto. Nu under Mallorca-veckan så kommer vi ambassadörer att ”ta över” kontot och rapportera dagligen med bilder och filmsnuttar. Följ Vätternrundan på Instagram om du inte redan gör det så missar du inget från Mallorcalägret.

2017-04-01-18-27-08     hotell     calobra

cykel-borjan-till-packad      cykel-halvpackad

cykel-packad-1     cykel-fardigpackad

Ni kommer väl ihåg ICAs nyttiga veckomenyer.. som dom publicerar nya varje vecka på sin hemsida. Klicka in och inspireras till att prova nytt. Jag blir sugen på både fisken och kycklingen. Även pannkakorna på morot och Zucchini ser spännande ut. Dom ska jag nog testa efter Mallorca-lägret och återkommer till det i senare inlägg. Nu såg jag förresten recept på nyttig kladdkaka. Wooww .. Måste provas som alternativ till onyttiga dammsugare J

http://www.ica.se/halsa/nyttiga-veckomenyer/    

nyttig-kladdkaka  kladdkaka-2

Keep in touch 🙂


Partners som bidrar med information, produkter och annan hjälp till Vätternrundans ambassadörer är Aktivitus, Bianchi, Craft, Crescent, Enervit, Peppster, Shimano, Stadium och Thule.

Den rutinerade nybörjaren

//AMBASSADÖR MTB-VÄTTERN 2017// Motivationsspridaren som med skräckblandad förtjusning tar sig an sin fjärde Vätternrundan och dessutom sin första MTB-Vättern någonsin! Rutinerad på vägen och nybörjare i skogen. Bor med yngsta dottern och frun Tina i Västerås och arbetar till vardags på ett forskningsbaserat läkemedelsföretag. När jag inte umgås med familjen, sitter i bastun eller tvättar bilen ägnar jag mig gladeligen åt motion på ett eller annat sätt – gärna skidor, löpning eller innebandy. Under min ambassadörstid kommer ni få följa med mig på en både fängslande och inspirerande resa fram till min första start i MTB-Vättern.