Blogg

Sommarhälsningar

Nu har halva sommaren gått och det har hunnits med en hel del på paracykelfronten. Både Vätternrundan och cykel-SM har avklarats. Paratempot som inledde hela cykel-SM hade 19 startande (fördelat på handbike, trike, tandem och racer), vilket är en ökning från förra året. Väldigt kul:D

Sedan i måndags är landslaget hemkomna från världscuptävlande i Bilbao. Det var sista tävlingen innan Paralympics, så det blev en bra genomkörare i varmt väder. När vi anlände Bilbao låg temperaturen på blyga 22 grader, men var kring 30 under tävlingsdagarna. Svettigt även att stå på sidan av:P

20160716_103936
Jessica i starten på linjeloppet. Strax efter denna bild togs uppstod lite lätt panik då Jessica fått Anders startnummer 183 på hjälmen och Anders fått hennes nr 381. Nästan samma ju:P Det hela löste sig med säkert en hel minut kvar till start;)

Linje Elorrio
Varmt var det. Vi ledare fick lite löpträning då de tävlande behövde kylas ner en smula.

2016-07-24 11.02.06
Innan söndagens avslutande stafett hann vi med en tur upp med bergbanan. Visade sig vara ett vinnande koncept då stafetten slutade med en stark fjärdeplats.

20160718_090235
Mycket packning blir det. Tror vi tog upp ungefär halva planets bagageutrymme. Packningen vägde ju också lite tyngre på hemvägen då det följde med 3 medaljer, en världscupledare, vinst-vin och erfarenheter av oerhört starkt presterande atleter i hårt motstånd.

Paracykelbloggen

Precis som namnet antyder handlar den här bloggen om Paracykling. Jag som driver den arbetar för tillfället inom projekt Paracykelakademin - ett projekt riktat till barn och ungdomar inom paracykel. Jag är också engagerad som ledare för paracykellandslaget och verkar som tränare för företaget Toppfysik.