Blogg

Mallorca-minnen & höjt FTP

Jag har satt ihop en liten film med Mallorca-minnen, kanske inspirerar det Dig att hänga med nästa år!

Jag säger som Håkan om Mallorca-lägret, man får chansen att känna sig som ett proffs. Allting kretsar kring cyklingen och det är såååå häftigt!

Utveckling

Och träningen på lägret har gett utdelning, jag har höjt min FTP ytterligare – tummen upp! Hur mycket vet jag inte exakt men har fått justera upp nivån för att träna på samma upplevda ansträngning och puls här hemma nu. Dessutom har jag droppat 3 kilon vilket också underlättar för kroppens arbete förstås – mer motor på mindre vikt.

Cyklar Sa Calobra

Känner mig som en vinnare 🙂

Extra kul att Oakley gått in som sponsorer nu också, ett märke som står för fin kvalité och läcker design. I fotot bär jag Oakley Jawbreaker.

Tävlingslicens

Denna vecka har jag bestämt mig för att skaffa tävlingslicens, känns stort och lite läbbigt. Har funderat på det ett tag och tycker nu att det är dags att sluta tänka och bara köra, hahaha! Vår ledare Micke Stevenson (som höll i vår grupp på Mallorca) undrade om jag hade tävlat nåt och det fick mig att haja till, vad tusan, jag kanske kan göra det?!! I min klubb CK SubXX har vi några tjejer som tävlar seriöst och det inspirerar också mycket. Säkert kan dom ge mig några bra tips på vägen 🙂

Snön faller fortfarande här i Funäsdalen och jag är på brandjour vilket innebär att trainern fortfarande är min bästa vän. Nästa vecka hoppas jag ta mig ut på fjället på Fatbike, då ska det filmas!

Stay Strong till nästa gång!


Partners som bidrar med information, produkter och annan hjälp till Vätternrundans ambassadörer är Aktivitus, Bianchi, Craft, Crescent, Enervit, Peppster, Shimano, Stadium, Thule och Oakley.

Stark i Funäsfjällen

//AMBASSADÖR TJEJVÄTTERN 2017// Den personliga tränaren och deltidsbrandmannen som gärna ger tips om träning och hälsa, som varvar cykling med yoga, tyngdlyftning med poesi. Bor tillsammans med min sambo Christian och katten Doris i vacker fjällmiljö i Funäsdalen. Under min ambassadörstid kommer ni få följa mig i min helhjärtade satsning mot en riktigt snabb Tjejvättern. Jag kommer ta mig an utmaningen tillsammans med CK SubXX och i cykelkalendern 2017 finns sedan tidigare träningsläger och starter i andra lopp inplanerade.