Blogg

Evighetsmaskinen

Tugga trainer, tugga bra mat, tugga cykel-prat… som en evighetsmaskin går jag runt i mitt cykel-liv och jag älskar’t!

Cykelläger med VR-gänget

Detta blir ett kortfattat inlägg då jag alldeles strax ska hoppa i bilen och köra söderut för ett cykelläger med Vätternrundan i helgen!

Kolla gärna in filmen, ett ihop-kok av allt jag gör för att bli starkare på cykeln. Men ibland är det inte bara lustfyllt och energi-sprakande, jag har motiga dagar jag med!

img_0545

Cykel-mat i min smak

Fatbike & ny MTB!

Lånade en fatbike av Henke Svetsnoff, bästa cykelhandlaren i byn, och tog en tur på fjället!

Fatbike på fjället

Med fatbike på fjället!

Beställde en MTB-cykel i veckan också! Plötsligt händer det! Jag har funderat i 1 år och nu kunde jag inte hålla mig längre, hahaha! Ska svänga upp och hämta den nu innan lägret i helgen.

Jobbet som brandman

Det kan se ut som att det enda jag gör är cyklar 🙂 Så jag bjuder på en bild från gårdagens varma rökdyk övning i Röros igår. Som deltidsbrandman gör vi obligatoriska övningar varje år och det är så jäkla kul! Hett och tungt, kolsvart och stökigt – en riktig utmaning för både huvudet och kroppen!

Svettig efter varm rökdyk-övning

Svettig efter varm rökdyk-övning

That’s all for now folks! Och kom ihåg, du är en makalös manick! 🙂

Annika


Partners som bidrar med information, produkter och annan hjälp till Vätternrundans ambassadörer är Aktivitus, Bianchi, Craft, Crescent, Enervit, Peppster, Shimano, Stadium, Thule och Oakley.

Stark i Funäsfjällen

//AMBASSADÖR TJEJVÄTTERN 2017// Den personliga tränaren och deltidsbrandmannen som gärna ger tips om träning och hälsa, som varvar cykling med yoga, tyngdlyftning med poesi. Bor tillsammans med min sambo Christian och katten Doris i vacker fjällmiljö i Funäsdalen. Under min ambassadörstid kommer ni få följa mig i min helhjärtade satsning mot en riktigt snabb Tjejvättern. Jag kommer ta mig an utmaningen tillsammans med CK SubXX och i cykelkalendern 2017 finns sedan tidigare träningsläger och starter i andra lopp inplanerade.