Artikel

Ambassadörerna är i gång

2017-01-30

I december valdes de ut. Det startade med en kickoff i mitten av januari. Nu kan vi även följa Vätternrundans ambassadörer på Cykla.se. Under söndagen gjorde samtliga fyra ambassadörer sina första blogginlägg.

Här kan du läsa premiärinläggen (och ett kort utdrag):


Från soffan till sadeln – Ellinor Falkebo Nygren (Vätternrundan 2017)

Ett Motalanummer på mobilens display, en puls som ökar mer än under ett spinningpass. ”Tänk om”, men samtidigt den där andra rösten som säger ”vad inbillar du dig”. Andreas från Vätternrundan i andra änden, ”vi vill att du blir ambassadör för Vätternrundan 300km”. Yrsel, inre jubel, nyp i armen. Jag får sätta mig en stund.


Den rutinerade nybörjaren – Håkan Sjöström (MTB-Vättern 2017)

 Känslan är ungefär densamma som när man rullar ut från starten i Motala för att ta sig an Vätternrundan. Skräckblandad förtjusning och fjärilar i magen. Hur ska det gå? Samtidigt positiv spänning, hög förväntan och innerst inne vet man att det blir vad man gör det till. Man är ju inte där för att vinna utan för att ta sig an utmaningen.


Stark i Funäsfjällen – Annika StaRK (TJEJVÄTTERN 2017)

Så länge jag laddat för detta, att dela med mig av min resa mot en snabb Tjejvättern 2017!

Välkommen till min blogg, en berättelse om mina dagliga insatser, långsiktiga tankar och målmedvetna val för att bli en bättre cyklist! Jag kan fortfarande tycka att det är svårt att kalla mig själv cyklist, har jag rätt till det? Eller är det endast eliten som klär i den benämningen…


Elitmotionärens vardag – Jocke Bernström (Halvvättern, Vätternrundan, Vättern GP 2017)

Då har det blivit dags att dra igång den här bloggen/vloggen, jag har ju i år fått den stora äran att vara ambassadör åt Vätternrundan och dess arrangemang. Det ska bli fantastisk kul att vara en del av detta i en tid då motionsidrott är större än någonsin.