Podcast

Podden snackar sadlar, ger kostråd och motivationstips

Säsong 2, avsnitt 4


Hjälp! Jag ska cykla Vättern! är en podcast som vänder sig till dig som ska cykla Vätternrundan för första gången och undrar vad du har gett dig in på. Här guidar Therese och experten Fredrik dig in i cyklingens härliga värld in mellan ekrar, växelvajrar och tajt lycra. 

I det fjärde avsnittet för säsongen gästar podden ICAs kök och dietisten Paula Frösell. Hon får ta på sig både förkläde och den lätt ofrivilliga rollen som gästprogramledare när hon pratar om bra träningsmat och nyckelhålsmenyer för cyklister. Menyerna  Paula pratar om hittar du under respektive träningsprogram här.

Tessan får tips av Mattias Reck angående sadlar. Han berättar också hur man på bästa sätt tar sig igenom mars och in mot våren med flaggan i topp.

Nybörjarna Anders och Nisse pratar om hur de äter innan de tränar och om de mest har blivit starka eller uthålliga hittills? I avsnittets Vätternstory får vi höra irländaren Cormac som fick Vätternrundan i present.

Lyssna!

Podden kan du lyssna på här nedan, samt i Podcaster, Itunes, Acast och Spotify.

Passa även på att gå med i Facebook-gruppen Hjälp! Jag ska cykla Vättern! där du har möjlighet att diskutera podden och få svar på frågor från såväl Vätternrundan som andra erfarna deltagare.

#hjälpjagskacyklavattern
#nyckelhålsmärkt
#ica
#nybörjare