Podcast

Podden om uppladdningen inför Min Vätternrundan

Säsong 2, avsnitt 6


Hjälp! Jag ska cykla Vättern! är en podcast som vänder sig till dig som ska cykla Vätternrundan för första gången och undrar vad du har gett dig in på. Här guidar vi dig in i cyklingens härliga värld in mellan ekrar, växelvajrar och tajt lycra. 

I det sjätte avsnittet ställer vi om till #minvätternrundan med hjälp av Vätternrundans Andreas Andersson, som rätar ut en hel del frågetecken kring en runda på hemmaplan. Vi tar hjälp av idrottspsykologen Göran Kenttä för att komma över sorgen över ett uteblivet mål och ladda om till ett nytt. 

Nybörjarna Anders och Nisse har varit olydiga och inte gjort som deras mentor säger, utan bara varit på grönbete. Och hur är det med skadeläget? 

I Vätternstoryn får vi träffa veteranen Britt Thorén, vars runda 1981 går till historien som en av de värsta i loppets historia vädermässigt. 

Lyssna!

Podden kan du lyssna på här nedan, samt i Podcaster, Itunes, Acast och Spotify.

Passa även på att gå med i Facebook-gruppen Hjälp! Jag ska cykla Vättern! där du har möjlighet att diskutera podden och få svar på frågor från såväl Vätternrundan som andra erfarna deltagare.

#hjälpjagskacyklavattern
#minvätternrundan
#nybörjare