Podcast

Nytt poddavsnitt: Om de sista 24 timmarna innan start

Säsong 1, avsnitt 11


I det elfte avsnittet pratar vi om vad du ska göra och tänka på precis innan du ska starta när du är på plats i Motala. Hjälp! Jag ska cykla Vättern! är en podcast som vänder sig till dig som ska cykla Vätternrundan för första gången. Här guidar Therese och experten Fredrik dig in i cyklingens härliga värld in mellan ekrar, växelvajrar och tajt lycra.

Vi får också träffa Sofia Karlsson, som får ett par sista tips inför ett annat lopp allt för att testa formen. Vi tar ett uppladdningssnack med Anna Öhrström om vad som man ska göra på plats och vad som finns i depåerna. Roger Sjöberg berättar om hur en perfekt start går till och Andreas Andersson berättar om hur du följer någon under loppet. I Vätternstories får vi lyssna till Erik Öhman och hans mamma Kristina som cyklade tandem runt sjön.

Lyssna nu!

Ladda ner RaceONE på Appstore

Ladda ner RaceONE på Google Play

Podden kan du lyssna på här nedan, samt i Podcaster, Itunes, Acast och Spotify.

Passa även på att gå med i Facebook-gruppen Hjälp! Jag ska cykla Vättern! där du har möjlighet att diskutera podden, få svar på frågor från såväl Vätternrundan som andra erfarna deltagare och andra nyttiga tips inför sommarens lopp.

Du kan också mejla dina frågor till hjalp@vatternrundan.se .

#Uppladdning
#Tandem
#Hjälp! – Jag ska cykla Vättern!
#Nybörjartips