Sida

Skaffa en personlig cykeltränare!

Härligt! Du är anmäld! Du har ett mål och du ska klara det!

Vart står jag träningsmässigt idag? Vad behöver jag träna? Hur ska jag få tid att träna när jag jobbar samtidigt? Hur mycket behöver just jag träna för att nå mina mälsättningar? Ta hjälp av en professionell tränare och gör resan mot loppet till ett rent nöje!

Vätternrundan i samarbete med Aktivitus och Peppster erbjuder dig ett skräddarsytt träningsupplägg oavsett vilket lopp du ska delta i och vad ditt mål är.

En helhetslösning för dig som verkligen vill optimera din träning och nå dina mål, oavsett om du är nybörjare, motionär eller elit!

Du kommer få köra tester på någon av Aktivitus testkliniker och du kommer via Peppster ha daglig koll på din fysiska status och din träning. Över tiden har du kontakt med och stöd av en dedikerad coach från Aktivitus.  En unik möjlighet att ge dig själv bästa tänkbara förutsättningar att nå ditt mål.

laptop-mob-2

Hur går det till?

 1. Anmälan
  Fyll i formuläret här nedan för att ansöka om en plats. Då får vi veta mer om dig och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Din tränare kommer att kontakta dig för att att boka testtider och dra igång träningen. Tjänsten är unik och vi har begränsat antalet platser för 2017 till 50.
 2. Tester
  Allt inleds med tester på Aktivitus testklinik i Stockholm eller Göteborg. Efter testerna vet din tränare ännu mer om dina fysiska förutsättningar och kan ta fram ett skräddarsytt upplägg för att du ska nå ditt mål.
 3. Program och tränare
  All träning planeras i Peppster, du får ett personligt inlogg dit och din tränare följer din dagliga träning. Ni hörs via telefon eller mail och gör ev justeringar och anpassningar i träningsupplägget. På så sätt tränar du hela tiden så optimalt det bara går med tanke på helheten fram till ditt lopp. I Peppster kan du enkelt samla all din träning, se dagens pass direkt i en app. Du kan mäta, utvärdera och se hur du kommer närmare och närmare ditt mål för varje dag som går!
 4. Uppföljning och kunskap
  Halvvägs på resan mot målet i Motala genomför du nya tester hos Aktivitus för att utvärdera genomförd träning och framför allt lägga träningsplanen upp mot starten. Du tar del av träningsforum och webinarier för att utveckla din träning och träningskunskap.
 5. Mot målet och VIP-service
  Före och efter Vätternrundan har du tillgång till Vätternrundans VIP-område med cykelservice, sista-minuten-tips och tilltugg efter målgång. 

Vad ingår?

 • 2 st testtillfällen på Aktivitus testklinik med Avancerat tröskeltest på cykel och VO2max-test.
 • Tillgång till träningsforum och webinarier som utvecklar dig, din kunskap och träning.
 • Personligt upplägg via Peppster och coaching av en professionell tränare från Aktivitus. Personlig kontakt över mail eller telefon ca varannan vecka. Stöd för träningsfrågor över tiden på träningsforumet.
 • All träning och uppföljning i Peppster. Nåbar via webb och app.
 • VIP-service vid Vätternrundans evenemang, inkl sista-minuten-tips.

cykla3

Vad kostar det?

Allt ingår i en månadsavgift på 1900kr *. Du betalar enkelt och säkert med kort via Peppsters plattform.

(*December 2016 tom juni 2017. Totalt pris 13300kr. Från och med genomförande av första test är programmet bindande fram till och med juni månad som specificerat.)

Välkommen att ansöka!

Fyll i formuläret här för att ansöka om en plats (max 50st).
Lycka till med träningen!

Berätta om dig själv och din målsättning


Vilket lopp ska du köra? 

Aktivitus

Aktivitus Testklinik och Coaching har funnits i elva år och har i dag testkliniker i Stockholm och Göteborg. Aktivitus har under 2016 passerat 12 000 genomförda fysiologiska tester och 6 000 indi­viduellt anpassade träningsprogram. Besök Aktivitus webb här.

Peppster

Peppster är en webbaserad platt­form som samlar träningsplanering och uppföljning. Plattformen ger dig ett modernt verktyg för att hålla koll på din träning och kommunicera med din tränare.
Besök Peppster.com här.