Blogg

MTB-läger på Rönneberga

I helgen har jag haft lite radiotystnad pga full rulle ute på Lidingö och Rönneberga kursgård. Jag tillsammans med en bunke massa kända namn och ansikten har haft upptrappningsläger för startande i Lidingö MTB nästa helg. Lite mer än 20 cyklister med blandade nivåer och så otroligt högt i tak och härlig stämning. Anders och Helen var fantastiska värdar och behöver du något bra ställe att hålla liknande – kan jag verkligen rekommendera just  Rönneberga.

Vi har infriat önskemål om tekniktips, pratat förebyggande träning med Access Rehab, besegrat rädslor, skrattat och smakat liquid från Enervit. Stjärnglans och proffshjälp från Calle Friberg. Fantastisk helg helt enkelt.

 

[insert]lidingo-mtb-2[/insert]

[insert]lidingo-mtb-29[/insert]

[insert]lidingo-mtb-27 [/insert]

[insert]lidingo-mtb-26 [/insert]

[insert]lidingo-mtb-23 [/insert]

[insert]lidingo-mtb-18[/insert]

[insert]lidingo-mtb-40 [/insert]

[insert]lidingo-mtb-43 [/insert]

[insert]lidingo-mtb-52 [/insert]

[insert]lidingo-mtb-54[/insert]

[insert]lidingo-mtb-53 [/insert]

[insert]lidingo-mtb-52 [/insert]

[insert]lidingo-mtb-47[/insert]

[insert]lidingo-mtb-45[/insert]

 

Cykelsnack med Jessica Clarén

Nike Master Trainer med världen som arbetsplats. Vinnare av Guldhjärtat. En av Sveriges största och mest inflytelserikaste träningsbloggare.

Jessica är stark, snabb och ödmjuk en liten härlig blandning av varm glöd och lugn. Hon är skåningen som växte upp mellan löpspåret och simbassängen. Pluggade idrottsmedicin, nutrition, biomekanik och diverse andra kurser under 7 år i norrland landade sedan i Stockholm. Tog examen som Interactive Art Director på Hyper Island. Och står med ena benet i träningsvärlden och andra i den digitala.

Hon började instruera 1998 och blev genast förälskad i mötet med deltagarna. Jessica söker ständigt efter mer och ny kunskap för att hitta nya dimensioner i sitt instruerande och vill se till att alltid sätta en nytänkande prägel på sina klassupplägg – holistiskt, genomtänkt, smart och kärleksfullt.

Hon är idag Nike Trainer, instruerar klasser, utbildar för SportsClub Education och försöker alltid göra allt med stort varmt hjärta och mycket humor.

2013 satte hon sig på sadeln utomhus och upptäckte att det där med att cykla är ganska kul. I år 2014 startade hon She Rides – en community för alla som cyklar.

Hon lever med passion i allt hon gör och hennes ben är lika starka och uthålliga som hennes stora hjärta. 2013 tog hon SM-guld i lag i tempo.

Äventyrslysten som hon är är hon tokigt förtjust i frihetskänslan. Hon jagar den jämt i skidåkning, löparturer och på yogamattan. Just nu sitter hon mycket på sin mtb och susar fram över rötter och mjuka skogsstigar.

Jessica tar löpande uppdrag och är en sann entreprenörssjäl.