Blogg

Starten har gått – nu rullar vi …

Känslan är ungefär densamma som när man rullar ut från starten i Motala för att ta sig an Vätternrundan. Skräckblandad förtjusning och fjärilar i magen. Hur ska det gå? Samtidigt positiv spänning, hög förväntan och innerst inne vet man att det blir vad man gör det till. Man är ju inte där för att vinna utan för att ta sig an utmaningen.

… det blir vad man gör det till.

Jag är ju ingen MTB-cyklist och ser därför fram emot den här utmaningen att ta mig an både MTB-Vättern och det här uppdraget som en av Vätternrundans bloggande ambassadörer. I ärlighetens namn måste jag säga att jag är mindre orolig för MTB-cyklingen än vad jag är för bloggandet. Cykla kan jag ju och hur svårt kan det vara att trampa runt i skogen egentligen? Med bloggandet bryter jag ju ny mark och här är jag inte riktigt hemma på tekniken och vet inte riktigt vilka växlar jag ska använda. Jag är medveten om att jag är naiv när det gäller MTB-cyklingen. Det är klart att det är en helt annan gren än vanlig landsvägscykling och därför kräver andra ”skills”. Följ med mig här på bloggen så får du se hur det går. Det blir vad jag gör det till.

… hur svårt kan det vara att trampa runt i skogen egentligen?

Kul att du var här och jag hoppas att du svänger förbi igen!

img_0326


Partners som bidrar med information, produkter och annan hjälp till Vätternrundans ambassadörer är Aktivitus, Bianchi, Craft, Crescent, Enervit, Peppster, Shimano, Stadium och Thule.

Den rutinerade nybörjaren

//AMBASSADÖR MTB-VÄTTERN 2017// Motivationsspridaren som med skräckblandad förtjusning tar sig an sin fjärde Vätternrundan och dessutom sin första MTB-Vättern någonsin! Rutinerad på vägen och nybörjare i skogen. Bor med yngsta dottern och frun Tina i Västerås och arbetar till vardags på ett forskningsbaserat läkemedelsföretag. När jag inte umgås med familjen, sitter i bastun eller tvättar bilen ägnar jag mig gladeligen åt motion på ett eller annat sätt – gärna skidor, löpning eller innebandy. Under min ambassadörstid kommer ni få följa med mig på en både fängslande och inspirerande resa fram till min första start i MTB-Vättern.