Artikel

Vätternrundan söker nya vloggare och ambassadörer

2016-11-11

Nu kan du bli Vätternrundans nya ambassadör. Bland alla sökande kommer tre personer väljas ut att videoblogga på Cykla.se och vatternrundan.se inför Vätternrundan 2017.
– Jag kan inte nog trycka på hur mycket jag tycker att just du borde söka till detta, säger Tobias Lindgren, som vloggade inför Vätternrundan i år.

I uppdraget som ambassadör ingår att driva var sin blogg på Cykla.se, som även kommer att visas på vatternrundan.se och dess sociala medier. För att cyklisterna ska vara tillräckligt utrustade och förberedda kommer Vätternrundan och dess partners sponsra med personlig cykelutrustning, cykelläger på Mallorca, en personlig cykel-PT via Aktivitus och Peppster. Bland mycket annat. Detta till ett värde av cirka 40 000 kronor per ambassadör.

2016 års vloggare John Eriksson, Tobias Lindgren, Madelene Burgström och Nellie Månsson lämnar nu alltså stafettpinnen vidare. Och samtliga har goda minnen från året som har gått.
John Eriksson cyklade MTB-Vättern för första gången och blev frälst:
– Det är faktiskt bland de roligaste jag har gjort, säger han.
Tobias Lindgren hade uppdraget som hjälp i förberedelserna inför Vätternrundan:
– En väldigt bra motivation till sin egen träning, menar Tobias.
– Gemenskapen har varit fantastisk, tycker Nellie Månsson, Tjejvättern.
Madelene Burgström, Halvvättern:
– Det var jätteroligt att lära känna Vätternrundan, och förstå vilken organisation som ligger bakom de här loppen, säger hon.

Till 2017 söker Vätternrundan totalt tre personer, en för Vätternrundan 300 km, en för Tjej- eller Halvvättern samt en för MTB-Vättern.

Ansökan ska vara inne senast den 2 december. Läs mer och anmäl dig på http://vrundankampanj.se.