Artikel

Hitta tomten och vinn fina priser – Hjuljakten är tillbaka

2018-11-29

Hjuljakten är tillbaka! Precis som förra året bjuder Cykla.se tillsammans med Vätternrundan på en julkalender där du kan vinna finfina priser. Uppdraget? Att så fort som möjligt hitta en gömd tomte på sajten.   

Hjuljakten 2017 blev en succé. Därför var det ingen tvekan om att den skulle återkomma även i år. Precis som i fjol gäller det att hitta en tomte-emoji (?) som har gömt sig någonstans på Cykla.se. Klockan 15.00 varje dag från 1 till 24 december kommer tomte-emojin att leta sig in i en ny artikel.  

Vilken artikel det handlar om får man reda på om man följer Vätternrundans Instagram-konto, där det samma tid läggs ut en ledtråd till den aktuella artikeln. 

Den som är först att skriva rätt länk i Instagram-flödet vinner en julklapp, som kommer från Vätternrundans olika partner. 


Så här gör du för att tävla i Hjuljakten:  

  1. Klockan 15.00 varje dag, 1–24 december, presenteras en julklapp med en ledtråd på Vätternrundans Instagram. Var beredd! 
  2. Ledtråden leder dig vidare in på Cykla.se, där en tomte-emoji gömmer sig, någonstans. 
  3. Den som först hittar tomte-emojin och skriver rätt länk i kommentarsfältet på Instagram-inlägget vinner julklappen för dagen! 

Tävlingsregler 

Tävlingen pågår 1–24 december 2018. Vinstens värde varierar mellan 500–3 395 kr och går ej att byta mot kontanter. Vinsten kan ej heller överlåtas till annan person. Max tre (3) vinster per person. Vinnaren publiceras på Vätternrundans Instagram och Cykla.se inom 24 timmar efter avslutad tävlingsdag. Anställda inom Motala AIF IA/Vätternrundan och Mediaspjuth AB tillåts inte delta i tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. 

Luckvärdar i Hjuljakten 2018: Aktivitus, Bianchi, Craft, Crescent, Enervit, Medevi ProSalus, Oakley, Shimano, Stadium, Team Ljungskog, Thule och Vätternrundan.