Blogg

Tillbaka igen!

God eftermiddag!

Efter att ha känt mig lite krasslig fram och tillbaka i två veckors tid börjar det nu kännas som att kroppen nu faktiskt börjar komma tillbaka. Göööött!

På sätt och vis är det lite stressframkallande att bli sjuk och inte kunna träna. Det känns direkt som att man ligger efter. Men å andra sidan får man försöka se det positivt. Bättre att vara sjuk fyra veckor innan loppet, än när det väl är dags. Nu är det bara att försöka hitta tillbaka till rutiner. Idag ska jag faktiskt simma en sväng, dels för att jag tror det är bra för mina knän och fotleder, dels för att det faktiskt finns ett liv efter Vätternrundan :)) Imorgon tisdag blir det intervall, onsdag backträning, torsdag ledigt, fredag intervall, lördag långkörare. Söndag får jag se, men förhoppningsvis långt då med. Redig träningsvecka nu, med andra ord.

Hoppas det går bra med er träning och att ni känner att ni ligger i fas!

Tobbe

Träningsvardag

Tjena! Tobias Lindgren var namnet. Bor i Uppsala där jag arbetar på universitetet som lärare på juristprogrammet. Gillar utmaningar i "lagom nivå", vilket ofta innebär "genomförande"-nivå. Cyklade min första Vätternrunda 2016 som ett led i min klassiker och fick genom uppladdningen och träningen inför loppet på riktigt upp ögonen för cykling. Är också ett fan av löpning - vilket jag aldrig trodde jag skulle höra mig själv säga.

På den här bloggen skriver jag mestadels om träning i allmänhet och cykling i synnerhet. Ibland leker jag snille och sitter och spekulerar om något i största allmänhet.

Kul att ni tittade förbi:)