Video

Vd:n summerar: ”En stor eloge till alla hjältar”

Första helgen under Cykelveckan är på väg att ta slut. En lyckad helg, menar Vätternrundans vd Gunilla Brynell-Johansson.
– Att få höra alla cyklisters berättelser om deras resa och alla deras utmaningar på vägen hit, det är det som gör varenda del av jobbat värt mödan. Verkligen, säger hon.

Ett soligt MTB-Vättern, en Tjejvättern med lika fint väder, medan Halvvättern hade inslag av både regn och kraftig vind. Gunilla Brynell-Johansson ser tillbaka på en vädermässigt växlande första helg av Cykelveckan, men också en helg av underbar stämning bland tusentals cyklister.
– Vädret ser inte ut att göra någon skillnad. Alla ser glada ut oavsett, när de kommer i mål. En stor eloge till alla hjältar som har tagit sig runt, och en stor eloge till alla som gör det här möjligt, säger hon.

Nu väntar Minivättern och Skoj med hoj under måndagen, innan Cykelveckan avslutas med först Vättern GP på torsdag och sedan Vätternrundan 300 km nästa helg.
– Det är bara förväntan inför fortsättningen. Om man pratar om bredd under de kortare loppen, så är det ännu mer nästa helg. Spridningen i Vätternrundan 300 km är enorm. Det visar också på att de här loppen har någonting för alla.

Hör hela summeringen i klippet ovan.