Video

Följ Halvvättern från banan

I år satsar Vätternrundan stort på live-sändningar. Under såväl Tjej- och Halvvättern som Vätternrundan kommer ett live-videos att strömmas från olika cyklister runt på banan. Live-sändningen växlar mellan de olika cyklisterna och kommer att visas på Youtube, Cykla.se, Facebook samt på storbildsskärmar vid målet i Motala och under Vätternrundan även i depån i Hjo.

HÄR ÄR CYKLISTERNA SOM FÖLJS UNDER HALVVÄTTERN

Jocke Bernström (starttid: 7.00)

Ambassadör för Halvvättern 2017 som har bloggat om sin vardag på Cykla.se. Jocke är elitmotionär och har, som Motalabo, stor erfarenhet av Vätternrundan sedan tidigare, som deltagare, ledare och funktionär. Cykelveckan blir intensiv för Halvvätternambassadören som dessutom har cyklat MTB-Vättern och ska cykla Vättenrrundan.
Läs mer om Jocke här och här hittar du hans blogg.

John Eriksson (starttid: 10.06)

Örnsköldsviksbon John började cykla ordentligt bara för ett år sedan. Då var han ambassadör för MTB-Vättern, som då gjorde comeback efter tio år i dvala. Nu har han blivit biten av såväl MTB- som landsvägscykling och är tillbaka i Motala för att cykla Halvvättern. Även John har fortsatt att blogga på Cykla.se.
Läs hans blogg här.