Podcast

Premiär för Cyklapodden – med Martin Söderström & Stephan Wilson

Cykla har blivit med podd. Premiäravsnittet av Cyklapodden gästas av SVT-profilen Stephan Wilson och slopestylestjärnan Martin Söderström.

I podden berättar Stephan Wilson bland annat om sin Klassiker som han gick i mål med i samband med Lidingöloppet i september och sin tuffa resa runt Vättern i somras, som pågick i cirka 21 timmar. Men också att han verkligen inte vill ha det ogjort.
– Jag vågar påstå att den person jag är i dag inte är samma som den jag var innan jag tog mitt första stavtag i mitt första Vasalopp. I dag är jag mycket gladare, starkare, mer uthållig och mer positiv till livet, säger han i podden.

I avsnittet avhandlas även det nya evenemanget Vättern Bike Games – med sporter som trial, slopestyle, cross country och cykelcross på programmet – som hade premiär i höstas.
– Det var superspännande och värmer oerhört mycket i ett cykelhjärta. Det kändes som att alla kom dit och hade himla kul, säger Martin Söderström, som på Vättern Bike Games även fick chansen att tävla i sitt första SM och ta första SM-medaljen.

Programledare är Pierre Henriksson, som också är redaktör för tidningen Cykla.