Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Tre Berg 2018

2018-07-07

Vi har inför arbetet med 2018 års upplaga av Tre Berg noggrant gått igenom era synpunkter som kommit till oss från våra tidigare lopp. Dessa synpunkter och tankar är vi oerhört tacksamma för, det är de som hjälper oss i vår målsättning att skapa den perfekta cykelupplevelsen för dig.

Vi sätter motionären helt i centrum då tävlingsklassen är borttagen. Vi har i tidigare upplagor av Tre Berg lagt samma stora fokus på såväl elit- som motionär. Nu prioriterar vi om och satsar helt och hållet på en uppgift: Cyklistens upplevelse där alla är välkomna.

Vi har sett över bansträckningen och nytt för 2018 är att Tre Berg nu går genom Skövde. Totalt sett är det färre höjdmeter än tidigare år men de tre bergen (Mösseberg, Billingen och Kinnekulle) ger banan tre markanta och häftiga klättningar – Precis som Tre Berg skall vara. Tre Bergs nya klättring blir Billingen och Billingehusbacken inne i centrala Skövde.

Även datumet för loppet är ändrat från tidigare upplagor som varit i början av september och Tre Berg 2018 går av stapeln den 7e juli.

Detaljer

Datum:
2018-07-07
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,
Webbplats:
www.treberg.se

Arrangör

Tre Berg Skara AB
Telefon:
0511-168 00
E-post:
info@treberg.se
Webbplats:
www.treberg.se

Plats

Vilanområdet
Skara, Sverige + Google Map