Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Stadium x Vätternrundan e-race

2022-03-20 - 14:00 - 16:00

Söndagen den 20 mars klockan 14.00 är det premiär för Stadium x Vätternrundan E-Race. En 64 km lång svettfest i Zwifts magiska värld – där ben, lungor och pannben sätts på prov.
En perfekt uppladdning och formcheck inför årets upplaga av Vätternrundan. Ett cykelevent fyllt med energi och fina erbjudanden.

Starten går klockan 14.00 och alla är välkomna att delta. Tävlingen görs i samarbete med Wahoo och kommenteras av inga mindre än Jessica Falkman och Guided Heroes Zwift-guru Jimmy Bodin. Tillsammans lotsar de deltagare och åskådare igenom hela sträckan. Alla som deltar i Zwift-racet har även chansen att vinna fina priser från Wahoo.

För att maximera dina vinstchanser bjuder vi även in till en deltävling på Instagram. Här nedan kan du läsa hur deltävlingen går till.

Upplev racet på plats
Vill du uppleva racet på plats ska du bege dig till Stadium Gallerian i Stockholm. Där kommer nämligen inbjudna cyklister göra upp om segern. I butiken kommer även åskådare kunna testa produkter från Wahoo och tävla om presentkort. Kom i tid! De första åskådarna kommer få riktigt fina goodiebags.

Detaljer

Datum:
2022-03-20
Tid:
14:00 - 16:00
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
, , ,
Webbplats:
https://vatternrundan.se/sv/zwift-x-vatternrundan/

Arrangör

Vätternrundan
Webbplats:
vatternrundan.se/

Plats

Stadium Gallerian Stockholm
Hamngatan 37
Stockholm, 11153 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
https://www.gallerian.se/shopping/stadium/