Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Stadiongirot 2022

15/5

Stadiongirot 2022 är Stockholms enda parklopp på cykel. Med start och mål på fantastiska Stockholms Stadion är det en upplevelse och en fest för alla. Du kan välja mellan att cykla  20 eller 40 km.

En stor nyhet i år  är att ungdomar upp till 18 år cyklar gratis.

Start och mål på Stadion. De första sex–sju kilometerna är samma sträckning som alla  år, men sedan vänder vi tillbaka söderut och tar oss bort till  det vackra Stora skuggan-området och håller oss i princip på Norra Djurgården under hela varvet.  Banan passar alla. Karaktären är  grusväg, lite asfalt och en del löpspår. Varvet mäter 20 kilometer. Vanlig cykel passar utmärkt. Orsaken till förändringen är att göra banan säkrare för deltagare, publik och flanörer.

Föreställ dig de sista kilometrarna genom skogen innan du svänger in mot Stadion, kör genom valvet under Sofiatornet och därefter rullar in på vackra  Stadions löparbanor.

Anmäl dig på https://raceid.com/en/races/8724/about.

Stadiongirot arrangeras av Djurgårdens IFs Cykelförening, en klassisk cykelförening med flera SM-guld i bagaget. Loppet är sanktionerat av Svenska Cykelförbundet och genomförs i enlighet med förbundets regelverk för motionslopp.

Stadiongirot genomförs i samarbete mellan Stockholms Stadion och Djurgårdsförvaltningen.

Detaljer

Datum:
15/5
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,
Webbplats:
http://stadiongirot.se/

Arrangör

Djurgårdens IF
Telefon:
0735-242424
Webbplats:
www.stadiongirot.se

Plats

Stockholms stadion
Lidingövägen
Stockholm, 114 33 Sverige
+ Google Map