Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Göteborgsgirot 150 km 2023

27/5

895kr

Göteborgsgirot 150 km 2023 är loppet för dig som är van cyklist och vill starta landsvägssäsongen eller för dig som söker en utmaning i träningen.

Loppet utgår från centrala Göteborg och cyklas på en bana som tar dig genom vackra vyer i och runt staden. Det huvudsakliga underlaget är asfalt och landsväg, men banan innehåller även en kort etapp på hårdpackad grusväg, med inspiration från kontinentens stora lopp. Göteborgsgirot 150 km startar med masterstart vilket innebär att samtliga deltagare startar tillsammans och leds genom de mest centrala delarna av Göteborg i lugnt tempo innan fri fart gäller. Detta är ett motionslopp för alla över 17 år.

Göteborgsgirot lanserades som ett sätt att binda samman staden och de deltagande cyklisterna fick uppleva alla stadsdelar. Den ambitionen lever kvar än idag och evenemanget som helhet berör hela staden. Samtliga lopp har start och mål mitt i centrala Göteborg, vilket också reflekterar den centrala roll vi vill att cykeln ska få i samhället. Välkommen att uppleva Göteborg från cykelsadeln!

Detaljer

Datum:
27/5
Pris:
895kr
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,
Webbplats:
https://goteborgsgirot.se/lopp/goteborgsgirot/

Arrangör

Göteborgsgirot
E-post:
info@goteborgsgirot.se
Webbplats:
goteborgsgirot.se

Plats

Heden
Parkgatan 35
Göteborg, 411 38
+ Google Map