Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Bra bil XC MTB 2018

2018-05-06

Datum: 6 maj 2018.
Distans: 50 km.
Plats: Göteborg.
Nivå: Tävling och motion.


Bra Bil XC MTB är ett tufft och utmanande mountainbikelopp som tar dig genom natursköna Delsjön med omnejd. Loppet utgår från Heden i centrala Göteborg och går i såväl terräng som på grus och asfalt. Det finns en tävlingsklass för deltagare med tävlingslicens och en motionsklass som är öppen för alla över 15 år. Årets bana är helt ny och anpassad för att bättre tåla väder, vind och trycket från många cyklister under kort tid.

Startgrupper

Det finns olika startgrupper med olika hastigheter vilket gör att du kan cykla i ett tempo som passar dig. Om du vill cykla med en kompis så välj bara samma startgrupp när ni gör anmälan.

Depåer

Loppet har depåstopp med dryck och enklare snacks.

Tävling

För att delta i tävlingsklassen krävs det att du har tävlingslicens samt medlemskap i en godkänd cykelklubb enligt Svenska cykelförbundets regler. Har du ingen årslicens kan du köpa till en engångslicens vid anmälan (200 kr). Läs mer här.

Motion

I motionsklassen är det inget krav på tävlingslicens eller medlemskap i cykelklubb.

Seedning för Cykelvasan

Loppet är seedningsgrundande för Cykelvasan. För att seedningen ska vara giltig måste du fylla i ditt Vasa-ID när du gör anmälan. Är du redan anmäld till Bra Bil XC MTB, eller om du ännu inte anmält dig till Cykelvasan kan du gå in på Mina Sidor och lägga till Vasa-ID i efterhand. Detta kan du göra fram till den 3 maj. Logga då in på Mina Sidor och klicka dig vidare under länken Ändra.

Detaljer

Datum:
2018-05-06
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,
Webbplats:
http://goteborgsgirot.se/lopp/bra-bil-xc-mtb/

Arrangör

Giro Cycle Club
E-post:
info@girocycleclub.se
Webbplats:
http://girocycleclub.se/

Plats

Heden
Göteborg, Sverige + Google Map