Blogg

Nu är det nära….

Tjena mors!

Nu är det inte långt kvar till årets största utmaning, Vätternrundan 2016. Klockan 19:36 rullar jag, bror, syster och svåger (Team Segers & Losers) ut från Motala. Vi är alla glada amatörer som är lyckligt(?) ovetande om vad som väntar oss kommande 300 km.

Bor i Linköping nu under helgen. Kom hit igår. Tog en sväng in till Motala för att hämta ut nummerlappar och sådär. Gick även en sväng på Stadium-tältet. Satan vad mycket fina saker det fanns. Köplusten drog i fingrarna… Utanför Stadiums tält finns även Bianchis och Crescents tält där man kan kolla på fiiiiina cyklar. Njut gärna av ögongodiset där! 🙂

Passade även på att hämta ut accessen till Enervit-langningen. Finns några platser kvar tror jag, går att beställa här: http://www.enervitsport.com/sv/energipaket/cykel/vtternrundan—langningspaket_2757.htm
känns gött att slippa släpa med sig alla saker. Med tanke på regnrisken är fickor och sådär redan fulla med regnkläder.

Klockan är snart 12. Vid halv ett ska vi försöka få i oss lite lunch (som att inte frukostbuffén i kombination med nervositeten gör att matlusten försvunnit). Vid strax innan 15 åker jag mot Motala. Intervju med Cykla vid 16:30 och sedan på stora scen med Bianchi mfl kl 18. Sväng gärna förbi:)

Stort lycka till nu hörrni. Fasen vad grymma vi är, varendaste en av oss 22 000 personer som ställer oss på startlinjen. Kör hårt men tänk på säkerheten!
Lyckospark i rumpan!

Tobbe

Träningsvardag

Tjena! Tobias Lindgren var namnet. Bor i Uppsala där jag arbetar på universitetet som lärare på juristprogrammet. Gillar utmaningar i "lagom nivå", vilket ofta innebär "genomförande"-nivå. Cyklade min första Vätternrunda 2016 som ett led i min klassiker och fick genom uppladdningen och träningen inför loppet på riktigt upp ögonen för cykling. Är också ett fan av löpning - vilket jag aldrig trodde jag skulle höra mig själv säga.

På den här bloggen skriver jag mestadels om träning i allmänhet och cykling i synnerhet. Ibland leker jag snille och sitter och spekulerar om något i största allmänhet.

Kul att ni tittade förbi:)