Blogg

Första loppet + småsjuk

God kväll!

I lördags gick Skandisloppet här i Uppsala. Jag och tre kompisar hade planerat köra 85 km versionen. Tyvärr föll två kompisar bort – men som tur var skulle även bloggar-Madde och hennes två kompisar köra, så vi blev fem pers som körde tillsammans. Jätteroligt! Aldrig cyklat ett lopp innan och det var verkligen skojigt att få hämta nummerlapp, stå i startfålla, cykla tillsammans, mumsa bulle i depån och få medalj! Som en helt vanlig långtur, fast med fler roliga inslag. Nästa lopp innan Vätternrundan blir Siljan runt 160 km med brorsan. Känns som ett bra styrkeprov två veckor innan Vättern.

Här är en liten bild från efter målgång:

IMG_6266

På kvällen efter loppet började jag dock känna av halsen. Hade varit småkrasslig i veckan, men tyckte mig vara frisk när vi stack iväg. Tydligen inte för efteråt har det blommat ut i en förkylning. Inte så illa att jag ligger hemma, men tillräckligt mycket för att jag inte ska kunna träna. Segt. Men men, så är det. Har bestämt att jag ska vara frisk senast lördag. Men helst torsdag. 🙂 I väntan på att bli frisk sitter jag i soffan och kollar hockey-vm. Har inga gulblå kläder, så det fick bli fina gulsvarta istället. 🙂

IMG_6365

Ha en go vecka hörrni! Kämpa på!
Tobbe

Träningsvardag

Tjena! Tobias Lindgren var namnet. Bor i Uppsala där jag arbetar på universitetet som lärare på juristprogrammet. Gillar utmaningar i "lagom nivå", vilket ofta innebär "genomförande"-nivå. Cyklade min första Vätternrunda 2016 som ett led i min klassiker och fick genom uppladdningen och träningen inför loppet på riktigt upp ögonen för cykling. Är också ett fan av löpning - vilket jag aldrig trodde jag skulle höra mig själv säga.

På den här bloggen skriver jag mestadels om träning i allmänhet och cykling i synnerhet. Ibland leker jag snille och sitter och spekulerar om något i största allmänhet.

Kul att ni tittade förbi:)