Blogg

Backintervaller

Hola!

Jag har tidigare här på Cyklas community efterfrågat bra backar för backträning i Uppsala. Idag visade min kompis Victor ett bra varv på ca 2 km med bra stigningar. Pollacksbacken-Ångström-Lundenska skolan(?)-Ner mot skateboardramperna-Pollack. Riktigt härlig runda faktiskt. Och visst är det bästa med backträning när man får cykla nedför? Hehe. Blev tio varv på den rundan. Bra flås! Och bra känsla. Idag var verkligen en sån där “åh vad jag älskar cykling!”-dag.

Imorgon borde mina nya däck komma. Ska bli fint att uppgradera min fina Bianchi med nya däck (Continental GP4000s II, 23 mm). 🙂

Cykla hårt! Bara dryga tre veckor kvar nu – puuuuhhh!

Tobbe

Träningsvardag

Tjena! Tobias Lindgren var namnet. Bor i Uppsala där jag arbetar på universitetet som lärare på juristprogrammet. Gillar utmaningar i "lagom nivå", vilket ofta innebär "genomförande"-nivå. Cyklade min första Vätternrunda 2016 som ett led i min klassiker och fick genom uppladdningen och träningen inför loppet på riktigt upp ögonen för cykling. Är också ett fan av löpning - vilket jag aldrig trodde jag skulle höra mig själv säga.

På den här bloggen skriver jag mestadels om träning i allmänhet och cykling i synnerhet. Ibland leker jag snille och sitter och spekulerar om något i största allmänhet.

Kul att ni tittade förbi:)