Blogg

Test the best i Sthlm

Nu har jag kört ett antal mil och träningspass på min cykel för säsongen. Jag har en damspecifik kolfibervärsting. Mattsvart S-Works. Upp- och nedvänd framgaffel och fulldämpad. En Era.

Hon är kul. Helt annorlunda i geometrin än Epicen som jag körde med förra året. Jag var så himla skeptisk mot att köra en damspecifik cykel och tror att jag levde med alla  fördomar om att de ska vara sämre. Eran är gjord för tjejer, utan kompromisser på något. Den är minst lika bra som en herrcykel och passar mig bättre faktiskt. Kvick och snabb och körglad. Ska bli kul och se om vi är snabba ihop.

Är du sugen på att köra en S-Works och testa creme de la creme? Specialized kommer att ta med sig alla värstingar som de har i stallet, till Stockholm. Du hittar allt från XC, all-mountain, downhill till racer. Alla med S-Works på ramen. Du betalar inget – du testar och har skoj!

För att ge dig en hög kvalitet på testeventet, kommer testrundorna vara begränsade och registrering krävs.

Jag hoppas att vi har fullt med She Rides brudar på fm – jag är garanterat där och hjälper till – garanterat mör i benen efter Billingeracet.

När: 10 maj

10:00-13:00 (Women’s only)

14:00-17:00

För att testa cyklar behöver du ta med: körkort eller id, hjälm, pedaler och skor.

Registrering: Ring (08 – 554 444 40 ) eller kom in till Specialized Concept Store i Sthlm – eller maila här.

[insert]era[/insert]

Cykelsnack med Jessica Clarén

Nike Master Trainer med världen som arbetsplats. Vinnare av Guldhjärtat. En av Sveriges största och mest inflytelserikaste träningsbloggare.

Jessica är stark, snabb och ödmjuk en liten härlig blandning av varm glöd och lugn. Hon är skåningen som växte upp mellan löpspåret och simbassängen. Pluggade idrottsmedicin, nutrition, biomekanik och diverse andra kurser under 7 år i norrland landade sedan i Stockholm. Tog examen som Interactive Art Director på Hyper Island. Och står med ena benet i träningsvärlden och andra i den digitala.

Hon började instruera 1998 och blev genast förälskad i mötet med deltagarna. Jessica söker ständigt efter mer och ny kunskap för att hitta nya dimensioner i sitt instruerande och vill se till att alltid sätta en nytänkande prägel på sina klassupplägg – holistiskt, genomtänkt, smart och kärleksfullt.

Hon är idag Nike Trainer, instruerar klasser, utbildar för SportsClub Education och försöker alltid göra allt med stort varmt hjärta och mycket humor.

2013 satte hon sig på sadeln utomhus och upptäckte att det där med att cykla är ganska kul. I år 2014 startade hon She Rides – en community för alla som cyklar.

Hon lever med passion i allt hon gör och hennes ben är lika starka och uthålliga som hennes stora hjärta. 2013 tog hon SM-guld i lag i tempo.

Äventyrslysten som hon är är hon tokigt förtjust i frihetskänslan. Hon jagar den jämt i skidåkning, löparturer och på yogamattan. Just nu sitter hon mycket på sin mtb och susar fram över rötter och mjuka skogsstigar.

Jessica tar löpande uppdrag och är en sann entreprenörssjäl.