Blogg

Taggad inför tjejvättern

IMG_5897

Hej!

Nu är det bara en vecka kvar till tjejvättern.  Jag har förberett mig under ungefär tre månader med olika träningspass, löpträning, spinning, gym och cykelträning. Jag känner mig väl förberedd träningsmässigt.  Jag fått nya kläder ifrån Ulrika Svenstedt på Vätternrundan med TEXTEN Vloggare Nellie, det är inte utan att man känner sig stolt :). Enervit har också skickat mer gel och sportryck så att jag kan fylla på energi under träningspassen. I morgon kör jag mitt sista långpass före Tjejvättern den blir nog runt sex mil.

IMG_5906

Jag har köpt en tävlingslicens och kört en tävling F15 där jag körde för Team Kungälv . Det var väldigt nervöst, men det var  superkul. Jag kommer att fortsätta tävla under sommaren hade jag tänkt. Tävlingen varade under 40 minuter och man skulle cykla så fort man kunde under den tiden. Det var på en gokartbana så det kändes tryggt. Jag fick ett pris, en snygg  vindjacka.

IMG_2430

Jag fick låna Vätternrundans Instagram under några dagar och det har varit så kul att få vara med i alla olika media. Kan inte riktigt förstå alla roliga stunder som jag har haft under dessa tre månader, det kommer nog ikapp mig när tjejvättern är avklarad. Jag kommer nog att sakna allt runt omkring. Jag kommer att blogga vidare här i cykla.se så ni kommer få  att få läsa om  hur det gick med tjejvättern. Håll i er så hörs vi snart igen!!!!!!!!!

Hälsningar Nellie

IMG_4806

 

 

 

Ung cyklist

Hej jag heter Nellie Månsson, 15 år i år och jag kommer från Kungälv. Jag tränar orientering med Göteborg-Majorna orienteringsklubb, rider och går på gym och kör spinning på Friskis och Svettis i Kungälv. Jag och några tjejer från min orienteringsklubb håller på med en tjejklassiker, och tjejvätternrundan är sista delen för mig att klara av tjejklassikern. Som en del av träningen inför tjejvätternrundan skall jag börja cykla med TeamKungälv och gå på olika spinningpass hade jag tänkt. Jag hade även tänkt köra löpning och styrketräning. Jag har testat flera olika idrottsgrenar sen jag var liten och började intressera mig för cykling i och med tjejklassikern, och jag ser verkligen fram emot att dela med mig av resan till målet i Motala. Jag Vloggar nu för Tjejvättern och den 18-20 maj är jag gäst instagrammare för Vätternrundan. När det gäller blogg så är jag inte helt ny men inte så erfaren heller.