Blogg

Mitt vloggarår

tobuhope-00_02_54_16-still002Att jag skulle bli vloggare för MTB-vättern hade jag aldrig anat när jag skickade in min anmälan till Vätternrundan.
En sen vinterkväll när jag loggade in på facebook så hade jag blivit taggad i ett av Vätternrundans inlägg. Dom sökte vloggare till deras lopp och min kompis tyckte det skulle passa mig, ”du skulle passa som vloggare, plus att du gillar ju att filma”.
Varför inte tänkte jag och skickade in en ansökan i sista sekund.
Tiden gick och en dag fick jag ett samtal från Vätternrundan där dom sa att till Vätternrundan 300 km hade dom redan valt ut en vloggare, ”nåja, jag gjorde ju ett försök iallafall” tänkte jag. Mer än så hann jag inte tänka innan dom säger ”Men vi vill ändå ha med dig, vi gillade din video, har du inte lust att vlogga för MTBvättern istället?”

Som ni förstått så tackade jag JA och är så glad att det blev som det blev, för annars hade jag inte funnit kärleken till MTB!

Har klippt ihop en liten sammanfattning över hur mitt vloggarår har varit, tyvärr har mycket material blivit raderat då jag inte haft tillräckligt med minne. Så ett tips till kommande vloggare, se till att ha en stor hårddisk 😉

Norrlänningen

MTB-vätterns vloggare 2016 och en inbiten cyklist, både på landsväg och MTB. I denna blogg kommer jag dela med mig av mina äventyr och mig själv