Blogg

Semester !

Denna veckan är det semester med familjen som gäller. Årets skidsemester tillbringar vi i Lofsdalen. Det är alltid skönt att komma iväg och bara ta det lugnt och umgås. Alla måsten lämnas hemma, så även träningen.

Skidåkning med ungarna hela dagarana.

Skidåkning med ungarna hela dagarana.

Det är alltid lätt att få lite panik att det blir en hel vecka utan träning, det blir även en hel del god mat och dryck vilket dubblar förfallet :-). Dessutom svämmar sociala media över med uppdateringar och bilder från folk som är på träningsläger på diverse varma platser i världen. För min egen del så är det ibland viktigt att kunna lägga träningen åt sidan ett tag och ladda batterierna, framför allt mentalt. Det jag förlorar fysiskt är jag rätt säker på att jag vinner psykiskt i längden.

Blev minst en tur på Fatbiken i alla fall

Blev minst en tur på Fatbiken i alla fall

Lånade ändå en Fatbike som fick följa med. Har dock inställningen att blir den orörd hela veckan så gör inte det ett dugg. Nu var jag i och för sig ute en sväng i morse, så det blir ju åtminstone ett pass denna veckan. Kan ev bli en kortis till då det var rätt kul att sladda runt i snön. Slalombackar som kännas flacka på skidor är ganska branta när de ska forceras på cykel nerifrån och upp.
Det får blir allt för denna gång, nu är förhoppningsvis våren på ingång vilket gör att cyklingen kommer igång mer på allvar. Vilket kommer att märkas här också.

Glöm nu för allt i världen inte att anmäla er till Tjej- och Halvättern före den 16/3 för att komma undan med det billigare priset!

Invigde några produkter från våran samarbetspartner Thule

Invigde några produkter från våran samarbetspartner Thule denna veckan

—————————————————————————————————————————
Partners som bidrar med information, produkter och annan hjälp till Vätternrundans ambassadörer är Aktivitus, Bianchi, Craft, Crescent, Enervit, Peppster, Shimano, Stadium och Thule.

Elitmotionärens vardag

//AMBASSADÖR HALVVÄTTERN (med flera) 2017// Pappan, maken, Motalasonen ... och elitmotionären, som återupptog cyklingen för ett par år sedan efter ett tioårigt uppehåll. Ska i sommar cykla tre lopp under cykelveckan – som minst. Det kan bli MTB-Vättern också. Tävlingscyklade fram till 20-årsåldern, men tog mig upp på cykeln igen som rehabträning efter en ryggoperation. Då fastnade jag åter för både träningsformen och sporten. Som ambassadör ska jag dels ge mina tips på hur man kan förbereda sig inför Vätternrundan, dels se hur man kan få ihop sin träning med vardagslivet.