Blogg

MTB-mat från ICA …

Det här med att det är viktigt att äta bra mat har jag haft uppe i tidigare inlägg och jag har även flaggat för att jag skulle prova någon av rätterna från ICAs Nyttiga Veckomenyer som man hittar på deras hemsida. Efter dagens MTB-pass blev det Kräftpasta med saffran och tomat.


 

Efter helgens skidåkning i Lindvallens backar så pumpade jag MTB:n i eftermiddags och gav mig iväg ut mot Hökåsengropen och Anundshög utanför stan. Där finns det en del bra stigar och MTB-spår. Balansen blir bättre och jag tycker nog att jag vågar trycka på med lite högre fart nu jämfört med tidiager i vår.  Övning ger färdighet …

mtb-2    mtb1     mtb3

Sedan fick det som sagt bli MTB-mat från ICAs nyttiga veckomenyer till middag. Enkelt och gott! Massor med recept på nyttiga maträtter finns bara några knapptryck bort på deras hemsida.

pasta-3    mat2    mat        hakan-lagar-mat    pasta-1

Keep in touch 🙂


Partners som bidrar med information, produkter och annan hjälp till Vätternrundans ambassadörer är Aktivitus, Bianchi, Craft, Crescent, Enervit, Peppster, Shimano, Stadium, Thule och Oakley.

Den rutinerade nybörjaren

//AMBASSADÖR MTB-VÄTTERN 2017// Motivationsspridaren som med skräckblandad förtjusning tar sig an sin fjärde Vätternrundan och dessutom sin första MTB-Vättern någonsin! Rutinerad på vägen och nybörjare i skogen. Bor med yngsta dottern och frun Tina i Västerås och arbetar till vardags på ett forskningsbaserat läkemedelsföretag. När jag inte umgås med familjen, sitter i bastun eller tvättar bilen ägnar jag mig gladeligen åt motion på ett eller annat sätt – gärna skidor, löpning eller innebandy. Under min ambassadörstid kommer ni få följa med mig på en både fängslande och inspirerande resa fram till min första start i MTB-Vättern.