Mässan äger rum på Hamnparkeringen i Motala under två perioder: 6–8 juni och 12–14 juni. Mässan äger rum på Hamnparkeringen i Motala under två perioder: 6–8 juni och 12–14 juni.
Oskar Sundblad, vd Vätternrundan, vid starten av Cykelveckan Oskar Sundblad, vd Vätternrundan, vid starten av Cykelveckan 2024.
Artikel

”Nyckelsatsning för cykelindustrin”

2024-10-03

Nordic Bike Expo 2025 är en satsning som hålls i samband med nästa års Cykelvecka. Ambitionen? Att bli den ledande utomhusmässan i Norden och intresset är redan stort.
Nordic Bike Expo är en viktig del av vår vision att utveckla cykelscenen i Norden, säger Jessica Nilsson, sponsringsansvarig för Vätternrundan.

Intresse för cykling växer. Vätternrundan ser en tydlig tillväxt bland deltagare med en ökning av unga. Men också nya aktörer.

– Nordic Bike Expo är inte bara en utställning, det är en mötesplats för att skapa nya affärsmöjligheter och samarbeten, säger Oskar Sundblad, vd för Vätternrundan.

Som en del av Vätternrundans 60-loppsjubileum 2025 kommer Nordic Bike Expo att vara en samlingspunkt för cykelentusiaster och branschexperter.

– Med Vätternrundans satsning och det ökande intresset för cykling är det ett perfekt tillfälle för varumärken att stärka sin position och ligga i framkant, särskilt efter några tuffa år för branschen. Mässan erbjuder en ovärderlig plattform för innovation och tillväxt, säger Oskar Sundblad, vd för Vätternrundan.

Text: Ebba Envall

Foto: Vätternrundan

Mer om nyheten Nordic Bike Expo

Nordic Bike Expo arrangeras under den populära Cykelveckan Vätternrundan, som årligen lockar tusentals cyklister och besökare från hela världen. Läs mer här. 

Så anmäler du dig som cyklist till Cykelveckan 2025

Du anmäler dig på Vätternrundans Mina Sidor.