Pressmeddelande

Marknadskoordinator sökes till Vätternrundan!

Vill du arbeta med ett av världens största motionsarrangemang inom cykel? Vill du vara med och leda utvecklingen inom cykling och få fler att cykla, då ska du söka detta jobb! Marknadskoordinator med inriktning sociala medier sökes till vår marknadsavdelning!

Hur ser din arbetsdag ut? Som Marknadskoordinator är ditt övergripande uppdrag att stärka vårt varumärke, genom arbete med marknadsföring, kommunikation, planering och administration. I ditt ansvar ingår att kommunicera Vätternrundans budskap via våra sociala medier till alla våra intressenter. Tillsammans med Marknadschefen kommer du att ha nära kontakt med sponsorer och partners, dessutom kommer ni att delta och representera Vätternrundan i nätverksträffar, mässor och events. Du är intresserad och följer vad som händer gällande trender och upplevelser inom idrottsrörelsen. Du rapporterar till och har ett mycket nära samarbete med marknadschefen.

Vem trivs här?
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet och gärna med utbildning inom marknadsföring/kommunikation. Rollen kräver att du förstår vad som behövs för att hålla de sociala medierna levande. Det är meriterande om du har arbetat att anordna mässor och events. Du har en passion för idrott och arrangemang. Det är viktigt att du utrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Då vi är en liten organisation så behöver du vara beredd på att hjälpas åt där det behövs. Din arbetsplats är på kansliet i Motala.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper där servicekänsla och noggrannhet är ledord, teamkänsla inte att förglömma. Kreativitet och nytänkande är också personliga egenskaper som värderas högt i denna roll.

Vad erbjuder vi?
Vätternrundan arrangeras av Motala AIF idrottsallians och vi erbjuder en unik tjänst som bidrar till Hälsa, Utmaning och Gemenskap. Sist men inte minst främjar Vätternrundan intresset för cykling som motionsform! För rätt person finns stora möjligheter att få vara med och utvecklas med Vätternrundan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco. Adecco är världens största HR-partner med tjänster inom rekrytering, bemanning, omställning och utveckling. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt, dock senast den 23 augusti. Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

Frågor besvaras efter den 8 augusti, var vänlig och kontakta Rekryteringskonsult Johanna Andersson på tel: 011-19 18 38 eller johanna.andersson@adecco.se.

Välkommen att söka!