Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Båstad Bike Race 2018

2018-06-23

Båstad Bike Week har glädjen att bjuda in alla nordiska motionscyklister till en underbar cykelupplevelse och riktig utmaning i de branta backarna på Hallandsåsen i idylliska Båstad.
Banan är på 14,1 km har hela 200 höjdmeter, där målsättningen är att deltagarna bland annat skall få cykla den legendariska Tarravägen som går upp mitt i centrum av Båstad och som kan bli mittpunkten för en riktigt Tour de France stämning. Banan bjuder på fantastiska vyer, långa backar, och roliga nedfarter. Start/mål i centrum av Båstad. Vi kör på avstängda vägar och vi erbjuder två distanser.

Bike race 100 – Inofficiellt nordiskt mästerskap för motionärer

7 varv ( 98,7 km) 2800 höjdmeter.
Detta linjelopp är distansen för dig som vill ha den ultimata cykelupplevelsen och gillar att testa dig själv på en längre distans och på en tuff bana. Här kan du tävla båda mot dig själv och andra. Det är på denna distans vi kör det inofficiella nordiska mästerskapet för motionärer.

Bike race marathon

3 varv ( 42,3 km) 1200 höjdmeter.
Här har du möjligheten att utmana dig själv, och cykla marathondistansen på en tuff bana i Sydsveriges vackraste natur. Njuter du av att cykla med andra, tävla mot dig själv och känna den stora glädjen i att genomföra ett spektakulärt motionslopp, så är detta linjelopp distansen för dig.

Detaljer

Datum:
2018-06-23
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,
Webbplats:
http://bastadbikeweek.se/

Plats

Båstad Torget
Båstad Torget
Båstad, 269 34 Sverige
+ Google Map