Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Abloc Gravel Challenge 2017

2017-10-08 @ 10:00 - 15:00

350SEK

Grusvägscykling är underbart. Inga bilar att trängas med, inga rödljus bara skönt slingrigt grusiga vägar mitt i naturen i krispig höstluft med härligt sällskap.

Vi följer nu upp succén från i fjol där det blev lapp på luckan på våra tre lopp (tack alla ni som vi har med!) och arrangerar nu tre nya Gravel Challenge under hösten.
Första Gravel Challenge är i Sveriges mest kända stad för cykellopp, nämligen Motala. Vi är mycket stolta och glada över att denna del av Gravel Challenge blir i samband med premiären av Vätternrundans nya arrangemang Vättern Bike Games. Vättern Bike Games 6-8 oktober är en helg fylld av tävlingar och uppvisningar i olika cykelgrenar, för alla olika åldrar från barn till motionär och elit, där nu även Abloc Gravel Challenge är en del. Läs mer på http://vatternrundan.se/vattern-bike-games/

Precis som tidigare Gravel Challenge så kör vi på en mycket vacker och inspirerande bana på ca 60km. Det erbjuds rafflande segment med en avslutande jaktstart enligt ett handikappsystem för de som önskar och mellan segmenten kör vi lugnt och fint tillsammans. Vill du ”bara” njuta går det såklart också bra. Givetvis serveras en rejäl ABLOC fika mitt ute på den natursköna rundan. Ett rejält fikastopp är planerat, lägg därtill tid för återsamling mellan segmenten, punkteringar och lite annat.

Efter avslutad Challenge serveras det afterbike med mat samt bastu 
Välkomna! 

Detaljer

Datum:
2017-10-08
Tid:
10:00 - 15:00
Pris:
350SEK
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,
Webbplats:
http://abloc.se/events/abloc-gravel-challenge-motala

Arrangör

Abloc
Telefon:
0707555412
Webbplats:
www.abloc.se

Plats

Dunteberget
Dunteberget Motorstadion
Motala, 59145 Sverige
+ Google Map