Blogg

Vloggarweekend i Medevi brunn – Dag 1

Äntligen kom helgen jag sett fram emot.  Det var dags att packa väska och cykel för att fara ner till Medevi brunn å  hänga med John, Tobias och Nellie som är Vätternrundans övriga vloggare.

Vi hade bestämt att träffas en helg och Vätternrundan var otroligt snabba med att erbjuda att planera och ordna helgen för oss. Tack!

Vi kunde inte ha valt en bättre helg för cykling  med klämdag och årets första värmebölja.  Min helg började redan på torsdagen då John  hämtade upp mig längs hans långa väg ner. Vaknade utvilad och full av förväntan i Medevi Brunn redo för frukost och premiär för mig på MTB.  Älskar verkligen hotellfrukost. Förutom att jag gillar att äta så är känslan att sätta sig vid dukat bord, få välja mellan massa gosaker och sedan slippa disken  som är magisk.

Gofika hemma hos Anna

Mitt första MTB äventyr började med ett varmt  mottagande av Anna Öhrström, hennes man Anders och charmiga dotter Cecilia på deras gård i Motala. De dukades upp med gofika innan vi rullade iväg med Anna i täten.  Anna hade ordnat så att jag och Nellie fick låna cyklar av Mats på Nya Motala cykelaffär. Vi cyklade den korta delen av MTB-Vättern banan. Det var ruskigt kul men rätt klurigt och jag hade vårt att ta backarna. MTB kräver en helt annan uppmärksamhet än racer. Funderar på hur kan jag ha missat detta, I´m hooked! Alltså, inte sista gången på en MTB, inom kort står det med stor sannolikhet  cykel i vardagsrummet!

PhotoGrid_1462900296913-1
Tack Mats och Anna för att ni gjorde det möjligt för mig att uppleva ruset även i skogen,  något jag bara tidigare känt på den svartaste lenaste av asfalt. Har ni inte redan provat så rekommenderar jag det skarpt.

På väg tillbaka till Medevi hämtade vi upp Tobias vid stationen, nu fulltaligt gäng redo för lördagens landsvägscykling.

FRILUFTSCYKLISTEN

Hej, jag heter Madelene Burgström och jag är lite tokig i det här med cykling, både landsväg och mtb.

Jobbar med HR- och ledarskaps frågor på Sveriges viktigaste företag. Jobbet tar en väldigt stor del av min tid men försöker balansera allt så att jag har tid och kraft att göra allt annat jag vill och tycker är viktigt i livet.

Familj, vänner, upplevelser och inte minst vila och återhämtning. Lever ett aktivt liv och gillar att prova och uppleva nya saker, gärna i skog och mark.

Jag hoppas jag kan inspirera någon att utmana sig själv och prova nya saker.

Jag behöver ha målgångar att passera för att se fram emot för att känna motivation i min träning. Vilka målgångar ska vara målet för året 2018? Vätternrundan Sub9 är helt klart det stora målet för året!