Blogg

Välkommen till cykelsommaren

Det bästa som händer då Vätternrundan är passerad är att den härliga cykelsommaren börjar. Vi kan cykla ut lättklädda och njuta av den svenska sommaren. Dessutom kan vi njuta av avkopplandet då de flesta av oss inte har något 300 km-lopp som närmar sig i tiden.

Det finns små fina caféer som endast har öppet mitt på sommaren med sina hembakade bullar och lockande kakfat, som under sommaren är cyklistens bästa vän. Och framför allt så smakar kvällens grillmat så mycket bättre efter att du varit ute på en skön cykeltur.

Dina bästa cykelpass kommer nu – ta tillvara på sommaren!

När du vill nå dina mål

Glenn Magnusson är före detta proffscyklist och landslagstränare. Han har varit cykelproffs i fyra olika stall (Amore & Vita, US Postal -Service, Farm Frites och DOMO - Farm Frites) mellan 1996 och 2001. Deltagit i sju Grand tours (Giro d’Italia, Tour de France och Vueltan), varav tre etappsegrar i Giro d’Italia. Tio världsmästerskap och tre OS. Tvåfaldig svensk mästare. De senaste åren har han varit landslagstränare för herrar, damer och juniorer, och varit ledare på bland annat nio VM och ett OS. Numera är han egenföretagare och driver Cykelaptit samt webbsajten cykeltraning.se där han skapar personliga träningsprogram.